top of page

Gulvafslibning i Århus og omegn

Indhent
Tilbud

Ring til os på
+45 42 90 37 12

Tak for din indsendelse!

Gulvafslibning afhænger af gulvets tilstand

Hos Lykke Gulvbehandling er vi eksperter indenfor gulvafslibning. Vi hjælper hver dag kunder i og omkring Århus med at bringe nyt liv til deres trætte trægulve. 

Når et trægulv er beskidt, ridset eller misfarvet, kan man ved hjælp af en gulvafslibning og efterfølgende behandling give gulvet både en længere holdbarhed og et helt nyt og flot udseende. Alt efter behov kan et trægulv enten finpudses, mellemslibes eller fuldslibes. Grundlæggende handler det om, hvilken tilstand gulvet er i.

Hvis gulvet er meget snavset og/eller har dybe ridser og skrammer eller hvis der er farveforskel i lakken eller olien, er den bedste løsning en fuld slibning. Hvis gulvet derimod har små ridser og et ikke alt for tykt lag af snavs, er en mellemslibning tilstrækkelig. Har gulvet dog skævheder, blevet fuldmalet eller behandlet med fernis, er det nødvendigt at foretage en gulvafhøvling.

Efterlader det altid i god stand

Efter en gulvafslibning skal man foretage en gulvbehandling. Der er forskellige former for behandling til trægulvet alt efter udseende, træsort og typen af gulvafslibningen. Fælles for valg af gulvafslibning- og behandling er, at vi ikke forlader stedet, før kunden er 100% tilfreds med resultatet. Vi bestræber os på udelukkende at levere arbejde af højeste kvalitet samt professionel service, hvorfor vi også er medlem af Byg Garanti.
 

Ring og spørg os omkring gulvafslibning

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt det kan betale sig at få foretaget en gulvafslibning. Samtidig er det for de fleste også svært at overskue, om den rette løsning er en fuld slibning eller en mellemslibning. Som gulvfirma er vi altid klar med rådgivning omkring gulvafslibnings priser og faglig sparring, så du får valgt den rette løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder gulvafslibning i Aarhus men vi kører også til hele det omkringliggende område, herunder bl.a. Skanderborg og Silkeborg.

Ring i dag på 40 56 37 12 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning.

Let’s Work Together

500 Terry Francois Street 

San Francisco, CA 94158

Tel: 123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page