top of page

Fuld slibning af gulve

Trænger dit gulv til en kærlig hånd?

Hvis du kigger på dit grimme, gamle og skæve trægulv og beslutter dig for at skifte gulvet, fordi det ikke står til at redde, så tager du fejl. Hos Lykke Gulvbehandling står vi klar til at gøre dit gulv pænt, rent og ordenligt igen med en effektiv gulvslibning. Det vil vi gøre med en fuld slibning af dit trægulv. I mange tilfælde, kan dit gulv holde i op til 70 år, før det er nødvendigt at skifte det.

 

Så godt som nyt

En fuld slibning benyttes, såfremt der er store hakker og ridser i gulvet. Det kan også benyttes, hvis der er farveforskel i lakken og træet, eller hvis gulvet er meget snavset. Efter en fuld slibning, kan man benytte præcis den behandlingsform man ønsker, da gulvet bliver som nyt. Hvis man derfor ønsker en ny behandling af sit gulv, skal man først benytte sig af en fuld slibning, hvorefter man kan give gulvet præcis den behandling man ønsker, f.eks. lakering, oliering, lud eller særbehandling.

 

Professionelt arbejde med kvalitetsprodukter

Med mange års erfaring i bagagen, er vores gulvfirma i stand til at behandle dit gulv med omhu og omtanke. Vi træffer beslutningerne i fællesskab med dig, så du får netop det gulv du ønsker dig. Vi bruger kun de bedste materialer og produkter på markedet, så dit gulv får den rigtige behandling. Med mange års erfaring, er vi også vant til at kontrollere maskinerne nænsomt og detaljeret, så vi opnår det bedste resultat. Er du nysgerrig efter at høre nærmere, så kontakt os på 40 56 37 12 eller an@lykkegulvbehandling.dk.

 

Læs også omkring gulvafhøvling og vores forskellige gulvbehandlinger.

Ring til os på
+45 40 56 37 12
bottom of page