top of page

DIT GULVFIRMA I ÅRHUS

LYKKE GULVBEHANLING

SERVICES
woodfloor-sanding-plymouth-wood-floor-restoration-plymouth-devon-wood-floor-solutions-plym

Lykke Gulvbehandling er vi eksperter indenfor gulvafslibning & gulvafhøvling

Svært at vurdere, hvorvidt det kan betale sig at få foretaget en gulvafslibning

Kontakt Lykke gulvbehandling

i dag for et uforpligtende tilbud

OUR WORK

#SE VORES ARBEJDE!

Skærmbillede 2022-01-27 kl. 09.30.02.png

Dit gulvfirma i Århus - Lykke Gulvbehandling

Står du og mangler et kvalitetsbevidst gulvmand i Århus & omegn?

Hos Lykke Gulvbehandling har vi beskæftiget os med alt det gulvarbejde som din gulvmand skal kunne, siden 1999. Fra vores bopæl i Aarhus, leverer vores gulvfirma gulvarbejde i Århus og resten Jylland, men de fleste af vores kunder kommer fra området omkring Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.

 

Vi er serviceminded og har sans for kvalitet. Derfor arbejder vi kun med produkter af højeste kvalitet, når vi skal bringe det bedste frem i dit gulv. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og kan iagttage deres flotte gulve langt ud i fremtiden.

Gode råd og faglig ekspertise

Vi vil gerne imødekomme dine ønsker og krav på den bedst mulige måde. Derfor er vores arbejde ikke afsluttet, før du er 100% tilfreds. Vi er klar til at aflægge dig et besøg og inspicere dit gulv, for at afgøre, hvilken behandlingsform, der bedst kan betale sig i netop dit tilfælde. Her vil du modtage gode fifs til pleje af dit gulv i fremtiden, ligesom du under behandlingsforløbet vil modtage faglig rådgivning. Som medlem af Dansk Byggeri lever vi op til kravene om god kundeservice og levering af kvalitetsarbejde. Som det seriøse gulvfirma vi er, foretages udførelsen naturligvis altid til aftalt tid og pris.

 

Gulvservice i Aarhus - Tøv ikke med at kontakte os

Som et professionelt gulvfirma i Aarhus kan vi give dig et rent, blødt og smukt gulv som du kan nyde og iagttage mange år ud i fremtiden. Det er ikke altid løsningen at skifte et gammelt gulv ud, da man i mange tilfælde kan foretage gulvbehandlinger, der får dit gamle, skæve gulv til at se nyt og friskt ud. Har du altså svært ved at klarlægge, hvilken behandlingsform dit gulv ville være bedst stillet med, så tøv ikke med at kontakte os på telefon

 40 56 37 12 eller info@lykkegulvbehandling.dk. Vi tilbyder bl.a. gulvafslibninggulvafhøvling, samt behandling af gulv med lak, lud og olie. Hos os får du en professionel gulvservice.

ABOUT US

Få et uforpligtende tilbud


Har dit gulv set bedre dage? Skriv el. ring til os her, og så finder vi en løsning til dig hurtigst muligt!

CONTACT
Skærmbillede 2022-06-01 kl. 15.06.29.png
bottom of page