top of page

Mellemslibning af trægulve

Vil du gerne vedligeholde dit trægulv?

Hos gulvfirmaet Lykke Gulvbehandling synes vi at et trægulv ser rustikt og smukt ud. Det giver rummet en glød og historie, der er svær at finde ved andre gulvtyper. Det er derfor også vigtigt, at du passer ordenligt på dit gulv og vedligeholder det, inden det falmer. Det er det derfor vigtigt, at du husker at give dit gulv en mellemslibning. Mellemslibning benyttes, hvis der fremgår mindre og fine ridser eller snavs på overfladen. Afhængigt af gulvets placering og behandling, anbefaler vi at mellemslibe dit gulv minimum hvert andet år og give det en gang behandling. En mellemslibning medfører, at porrerne i træet lukker sig efter slibningen. Vil du derfor gerne have et dejligt, blødt og rent gulv, så er denne behandlingsform nødvendig.  

 

Finpuds dit gulv med en mellemslibning

En finpudsning er det samme som en finslibning. Det foretages af et grovslebet gulv og det gøres umiddelbart efter grovslibningen, og inden der gives den første behandling. Finpudsningen er også en slibningsform man foretager på nylagt gulv for at fjerne høje kanter og gylden i træet, således behandlingen binder sig bedre til træet.

 

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har et grimt gulv og ikke ved, hvilken gulvbehandlingsform, der ville gavne gulvet bedst, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne ud og se dit gulv og afgøre, hvilken behandlingsform, der ville gavne dit gulv mest muligt. Vi kører ud til kunder i hele Jylland, men de fleste af vores kunder er bosat i Aarhus og omegn. Vil du høre nærmere, så kontakt os på 40 56 37 12. Du kan også skrive en mail på an@lykkegulvbehandling.dk.

 

Læs også omkring fuld slibning og gulvafhøvling samt læs mere omkring gulvafslibning.

Ring til os på
+45 40 56 37 12
bottom of page