top of page

Gulvafslibning til fornuftige priser i Århus & omegn

Hos gulvfirmaet Lykke Gulvbehandling er vi eksperter indenfor gulvafslibning. Vi hjælper hver dag kunder i og omkring Århus med at bringe nyt liv til deres trætte trægulve. 

Når et trægulv er beskidt, ridset eller misfarvet, kan man ved hjælp af en gulvafslibning og efterfølgende behandling give gulvet både en længere holdbarhed og et helt nyt og flot udseende. Alt efter behov kan et trægulv enten finpudses, mellemslibes eller fuldslibes. Grundlæggende handler det om, hvilken tilstand gulvet er i.

Hvis gulvet er meget snavset og/eller har dybe ridser og skrammer eller hvis der er farveforskel i lakken eller olien, er den bedste løsning en fuld slibning. Hvis gulvet derimod har små ridser og et ikke alt for tykt lag af snavs, er en mellemslibning tilstrækkelig. Har gulvet dog skævheder, blevet fuldmalet eller behandlet med fernis, er det nødvendigt at foretage en gulvafhøvling.

Efterlader det altid i god stand

Efter en gulvafslibning skal man foretage en gulvbehandling. Der er forskellige former for behandling til trægulvet alt efter udseende, træsort og typen af gulvafslibningen. Fælles for valg af gulvafslibning- og behandling er, at vi ikke forlader stedet, før kunden er 100% tilfreds med resultatet. Vi bestræber os på udelukkende at levere arbejde af højeste kvalitet samt professionel service, hvorfor vi også er medlem af Byg Garanti.
 

Ring og spørg os omkring gulvafslibning i Århus

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt det kan betale sig at få foretaget en gulvafslibning. Samtidig er det for de fleste også svært at overskue, om den rette løsning er en fuld slibning eller en mellemslibning. Som professionelle gulvmænd er vi altid klar med rådgivning omkring gulvafslibnings priser og faglig sparring, så du får valgt den rette løsning til den rigtige pris. Vi tilbyder gulvafslibning i Aarhus men vi kører også til hele det omkringliggende område, herunder bl.a. Skanderborg og Silkeborg. Ring i dag på 40 56 37 12 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning.

Ring til os på
+45 40 56 37 12

Ofte stillede spørgsmål om gulvafslibning

Hvad er gulvafslibning, og hvad er formålet med det?

Gulvafslibning er en proces, hvor man fjerner den øverste overflade på et gulv (0,1-0,3 mm) for at få det til at se nyt ud igen. Formålet med gulvafslibning er at fjerne skader, farveforskel, ridser og slitage, så gulvet bliver pænt, jævnt og glat igen.

 

Hvilke typer gulve egner sig til afslibning?

De fleste typer trægulve kan afslibes, men det er især velegnet til dæk, der er lavet af massivt træ, parketgulve og laminatgulve.

 

Hvad er fordelene ved at få afslebet dit gulv, og hvad skal du overveje inden du går i gang?
Fordelene ved at få afslebet dit gulv er, at det bliver meget billigere end at skifte gulvet ud, det tager meget mindre tid og det kan være en god måde at bevare et ældre og historisk gulv på. Inden du går i gang, bør du overveje hvor meget slitage gulvet har, om det er nødvendigt med en fuld afslibning eller om en overfladebehandling vil være nok, og hvilken type afslibning der passer bedst til dit gulv. Gulvmanden kan ved besigtigelse af gulvet vurdere/hjælpe dig med at tage den rigtig beslutning.

 

Hvad koster det at få afslebet dit gulv, og hvad påvirker prisen?
Prisen for gulvafslibning og behandling afhænger af størrelsen på det område, der skal afslibes og behandles, samt gulvets tilstand og type. En professionel gulvmand vil kunne give dig en pris, når de har set på gulvet. Prisen er også afhængig af hvilken type behandling man vælger – alm. Lak, 2-k lak, olie, 2-k olie, lud og sæbe osv.

 

Hvordan forbereder du dit gulv til afslibning, og hvad skal du huske undervejs?
For at forberede dit gulv til afslibning, bør du først fjerne alt møblementfeje gulvet. Så det er ikke nødvendigt med en grundig støvsugning.  Man behøver ikke dække vægge og dørkarme. Har man lagt sine møbler i et rum så skal døren til rummet lukkes så der ikke kommer støv ind, og er der ikke en dør så laver man/gulvmanden en ”støvvæg”, så der bliver lukket for støv mellem det rum hvor der er opbevaret møbler og de rum hvor der foretages afslibning.

 

Hvad kan du gøre efter afslibningen for at sikre at dit gulv forbliver i god form?
Efter afslibning og behandling er gulvet pænt og stærkt.  Gulvet vedligeholdes ved støvsugning og vask der passer til den type behandling gulvene har fået. Når man vaske trægulve er det vigtigt at gøre det med en hårdt opvredet klud, så der ikke er ret meget vand på. Man skal altid sørge for at tørre gulvet af, hvis der kommer vand på. Vand må ikke have lov til at blive på gulvet i længere tid.

bottom of page