top of page

5 nemme trin til at vedligeholde dine trægulve

 1. Støvsugning og rengøring af trægulve: Det er vigtigt at holde trægulve rene for at forlænge deres levetid og bevare deres udseende. Støvsugning og tørre rengøring med en blød klud kan hjælpe med at fjerne støv og snavs, der kan skade overfladen.
   

 2. Brug af dørmåtte og fødder: Brug af dørmåtte ved indgangen kan hjælpe med at reducere mængden af skidt og snavs, der kommer ind på trægulvet, mens brug af fødder med bløde såler kan beskytte overfladen mod ridser og slid.
   

 3. Forlægelse af gulvets levetid: For at blive ved med at have et pænt og stærkt gulv og forlænge perioden mellem fuldslibninger, er det meget vigtigt at få foretaget en mellemslibning og behandling hvert andet til fjerde år afhængig af om det er lak eller f.eks. olie eller lud og sæbe. Arbejdet skal udføres af en gulvmand.
   

 4. Undgå direkte sollys: Direkte sollys kan skade trægulve over tid, så det er en god idé at beskytte dem mod solen ved at trække gardiner eller persienner. Man kan også fjerne tæppe i sommermånederne og finder dem frem igen i vinterhalvåret.
   

 5. Udbedring af skader: Det er vigtigt at udbedre skader på trægulve så hurtigt som muligt med hjælpe fra en fagmand/gulvmand, f.eks. ved at udskifte løse brædder eller udfylde huller og ridser. På den måde kan du forhindre, at skaderne bliver værre og at det bliver nødvendigt at skifte hele gulvet.

Ring til os på
+45 40 56 37 12
bottom of page